+31 (0) 597 424800

Projecten

Bioscape Gent [Belgiƫ]

Gepubliceerd op: 26 januari 2017 10:10

BIOSCAPE is een “life science park”: een cluster van gebouwen bestemd om te verhuren aan  verschillende bedrijven actief in de sector van bio-technologisch onderzoek. In opdracht van SVR Architecten te Antwerpen hebben wij reeds het gebouw C naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Medisch Spectrum Twente Enschede

Gepubliceerd op: 24 januari 2017 13:36

Het MST behoort tot de grootste, niet-academischeziekenhuizen in Nederland. De nieuwbouw is 78.400 m2 BVO groot en biedt betere zorg omdat het uitgerust is met de modernste technieken. In opdracht van Dura Vermeer Bouw Hengelo hebben wij het onderdeel vast timmerwerk vervaardigd en geleverd. Bijzonder is dat ervoor langdurige opname louter eenpersoonskamers (340 stuks) zijn gerealiseerd. In totaal zijn in de nieuwbouw 520 bedden.

Rabobank Musselkanaal

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:32

Betrokken, dichtbij en toonaangevend. Dat is Rabobank Zuid en Oost Groningen. Deze boodschap heeft Interfurn samen met Interoffice meegekregen toen ze werden gevraagd de totaalinrichting voor deze opdrachtgever te verzorgen.

Avebe Veendam

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:33

Een van origine veenkoloniale organisatie is na een afwezigheid van 5 jaar teruggekeerd in het oude hoofdkantoor. Daaraan voorafgaand heeft Interfurn samen met Interoffice een complete revitalisatie doorgevoerd van gebouw en inrichting om de medewerkers en klanten van Avebe jarenlang werkplezier te garanderen.

Winkler Prins

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:33

Winkler Prins heeft aan Interfurn en Interoffice een totale opdracht verstrekt voor het vernieuwen van het Scheikunde lokaal, van vloer tot aan het plafond en van de laboratoriuminrichting tot aan het installatiewerk.

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:34

Het ACTA-gebouw is een complex gebouw omdat het veel verschillende functies huisvest. In het gebouw zijn onderwijs-, zorg- en researchfuncties ondergebracht. Het ACTA is ontworpen door Benthem Crouwel Architecten, de firma Deerns was betrokken bij de ontwerpfase tot en met de uitvoeringsbegeleiding.

Onderwijscentrum Noordwestcluster Utrecht

Gepubliceerd op: 24 januari 2017 13:51

Het nieuwe onderwijsgebouw met practicumruimten, studielandschappen, onderwijsruimten en kantoren c.q. zitkamers is de werkplek voor medewerkers, onderzoekers en studenten van de Universiteit Utrecht voor de faculteiten Geowetenschappen, Bètawetenschappen en Biomedische wetenschappen.  

Arti Arnhem

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:33

Het Arnhems Radiotherapeutisch Instituut opereert op hoog niveau, daarbij hoort een dito werkomgeving. Deze is in samenspraak met architect Sabine Berndsen tot stand gekomen. Een hele fijne huisvesting voor zowel de cliënt als ook voor de medewerkers.

Medisch Centrum Buitenlust Venray

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:32

Met de praktijken voor de huisartsen, fysiotherapeuten, acupuncturist, logopedist, chiropractor, haptonoom en de ruime Escura apotheek is Escura de grootste huurder van het gehele centrum dat zo'n 4000 m2 inneemt. De sportzalen van de fysiotherapie zijn een mooie aanvulling voor de medische disciplines, waar ook 's avonds fitnessactiviteiten plaatsvinden. De inrichting is uitgewerkt door Canatrus.

Anton Jurgenshuis Oss

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:32

Interfurn heeft samen met Meijerink & Verhoeven een prachtige, strakke en moderne look aan de Anton Jurgens Apotheek gegeven.

Saendelft te Assendelft

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:31

Sinds oktober 2010 is Gezondheidscentrum Saendelft gevestigd in een nieuw onderkomen in het centrum van de wijk Saendelft. In opdracht van architectenbureau Meijerink & Verhoeven Utrecht hebben wij de gehele inricht naar alle tevredenheid opgeleverd.

Gemeenschappelijk Milieulaboratorium / Universiteit Utrecht

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:31

In het Gemeenschappelijk Milieulaboratorium (GML) wordt onderzoek gedaan naar aarde, lucht en water. Het GML is ontworpen door Rau Architecten Amsterdam en Raadgevend Adviesbureau Deerns Rijswijk heeft het voorontwerp en het definitief ontwerp van het laboratoriummeubilair opgesteld.

Eriba Groningen

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:26

ERIBA is een topinstituut ten behoeve van onderzoek naar moleculaire en celbiologische processen, welke ten grondslag liggen aan het verouderingsproces. In het gebouw worden laboratoria en kantoren gerealiseerd. Het project betrof een Build&Design opdracht en i.c.m. Friso Bouwgroep te Sneek heeft Interfurn zorg gedragen aan de laboratoriuminrichting.

Haga Ziekenhuis te Den Haag

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:24

Namens het Haga Ziekenhuis en in samenwerking met het Adviesbureau J. Vriesema heeft Interfurn de renovatie van het beddenhuis gerealiseerd. De vaste inrichting is ontworpen door Aan de Maas Architecten te Rotterdam.

Emma Kinderziekenhuis Amsterdam

Gepubliceerd op: 11 september 2014 11:23

Het Emma Kinderziekenhuis te Amsterdam is de laatste jaren volop in beweging, het ondergaat een ware metamorfose, waarbij in samenwerking met OD205 Architecten te Delft en OPERA Interieurarchitecten te Amsterdam de inrichtingen naar volle tevredenheid zijn opgeleverd.

Moeder Kind Centrum Bronovo Ziekenhuis Den Haag

Gepubliceerd op: 10 september 2014 15:53

De naast elkaar gelegen kraam-, verlos- en kinderafdeling op de 5e verdieping zijn samengevoegd in een centrum waardoor zorg- en dienstverlening aan moeder en kind geboden kan worden.

Isala klinieken Zwolle

Gepubliceerd op: 04 september 2014 16:09

Isala klinieken is het nieuwe ziekenhuis in Zwolle. Het ziekenhuiscomplex van 108.000 m2 is ontworpen door Architecten Maatschap Isala, bestaande uit de bureaus Alberts & Van Huut International Architects, a/d Amstel Architecten en Alberts, Van Huut & Partners Engineers.

Gratis en vrijblijvend een informatiepakket aanvragen!