+31 (0) 597 424800

Algemeen

Interfurn is één van de grootste interieurbouwers van Nederland waarin ca. 60 enthousiaste vakmensen aan een kwalitatief hoogwaardige product werken.

Interfurn houdt zich bezig met de inrichting van ziekenhuizen, verpleeghuizen, laboratoria, apotheken en interieurbouw. Wij realiseren een inrichting in iedere gewenste sfeer.

Wij produceren met modern hightech machinepark en hechten groot belang aan duurzaamheid en energiebesparing. Wij zijn flexibel en we zijn specialist in het leveren van maatwerk.

Door de jarenlange ervaring, interne innovaties en de hierdoor opgebouwde kunde en kennis, hebben wij het vermogen om uw wensen te vertalen naar een sfeervolle en vooral praktische werkomgeving.

Geschiedenis

In 1942 richt wijlen de heer Gerard H. Scholte aan de Gassingel te Winschoten de firma Scholte B.V. op.
Scholte B.V. hield zich met name bezig met het repareren van meubelen en daarnaast werd er ook kinderspeelgoed vervaardigd. Medio jaren 60 is men zich gaan specialiseren in het vervaardigen en leveren van ziekenhuis- en apotheekinrichtingen en laboratoriummeubilair. Door het vroege overlijden in 1975 van de heer Scholte heeft de heer G.P.J. Helmers zijn honneurs waargenomen. Na het oprichten van Interfit en Interoffice ondergaat Scholte B.V. in 1989 een naamwisseling, deze wordt gewijzigd in Interfurn B.V. en alle bedrijven worden ondergebracht in de Interwinngroep met een uniforme uitstraling door logo en bedrijfsfilosofie.

 
Brochure

Vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

U kunt natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen naar:
interfurn@interwinn.com

Contact

J.A. Koningstraat 1
9672 AC Winschoten

Telefoon: 0597 424800
Fax: 0597 421022
Mail: interfurn@interwinn.com

Gratis en vrijblijvend een informatiepakket aanvragen!