+31 (0) 597 424800

Algemeen

Interfurn is één van de grootste interieurbouwers van Nederland waarin ca. 60 enthousiaste vakmensen aan kwalitatief hoogwaardige producten werken.

Het inrichten van ziekenhuizen, verpleeghuizen, laboratoria, apotheken en interieurbouw zijn de speerpunten van Interfurn. Wij realiseren een inrichting in iedere gewenste sfeer.

Wij produceren met modern hightech machinepark en hechten groot belang aan duurzaamheid en energiebesparing. Wij zijn flexibel en we zijn specialist in het leveren van maatwerk.

Door de jarenlange ervaring, interne innovaties en de hierdoor opgebouwde kunde en kennis, hebben wij het vermogen om uw wensen te vertalen naar een sfeervolle en vooral praktische werkomgeving.

Geschiedenis

In 1942 richt de heer G.H. Scholte te Winschoten de firma Scholte B.V. op. Scholte B.V. hield zich met name bezig met het repareren van meubelen en daarnaast werd er ook kinderspeelgoed vervaardigd. Medio jaren 60 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het vervaardigen en leveren van ziekenhuis- en apotheekinrichtingen en laboratoriummeubilair. Door het vroege overlijden in 1975 van de heer Scholte heeft de heer G.P.J. Helmers de dagelijkse leiding overgenomen. Na het oprichten van Interfit B.V. en Interoffice Kantoorinrichting B.V., ondergaat Scholte B.V. in 1989 een naamwisseling, deze wordt gewijzigd in Interfurn B.V. en alle bedrijven worden ondergebracht in de Interwinngroep met een uniforme uitstraling door logo en bedrijfsfilosofie.

 
Brochure

Vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

U kunt natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen naar:
interfurn@interwinn.com

Contact

J.A. Koningstraat 1
9672 AC Winschoten
Nederland

Telefoon: +31 597 424800
Fax: +31 597 421022
Email: info@interfurn.eu

Gratis en vrijblijvend een informatiepakket aanvragen!