+31 (0) 597 424800

Over Interfurn

Interfurn is één van de grootste interieurbouwers van Nederland waarin ca. 60 enthousiaste vakmensen aan een kwalitatief hoogwaardige product werken.

Interfurn houdt zich bezig met de inrichting van ziekenhuizen, verpleeghuizen, laboratoria, apotheken en interieurbouw. Wij realiseren een inrichting in iedere gewenste sfeer.

Wij produceren met modern hightech machinepark en hechten groot belang aan duurzaamheid en energiebesparing. Wij zijn flexibel en we zijn specialist in het leveren van maatwerk.

Door de jarenlange ervaring, interne innovaties en de hierdoor opgebouwde kunde en kennis, hebben wij het vermogen om uw wensen te vertalen naar een sfeervolle en vooral praktische werkomgeving.

Geschiedenis

In 1942 richt wijlen de heer Gerard H. Scholte aan de Gassingel te Winschoten de firma Scholte B.V. op.
Scholte B.V. hield zich met name bezig met het repareren van meubelen en daarnaast werd er ook kinderspeelgoed vervaardigd. Medio jaren 60 is men zich gaan specialiseren in het vervaardigen en leveren van ziekenhuis- en apotheekinrichtingen en laboratoriummeubilair. Door het vroege overlijden in 1975 van de heer Scholte heeft de heer G.P.J. Helmers zijn honneurs waargenomen. Na het oprichten van Interfit en Interoffice ondergaat Scholte B.V. in 1989 een naamwisseling, deze wordt gewijzigd in Interfurn B.V. en alle bedrijven worden ondergebracht in de Interwinngroep met een uniforme uitstraling door logo en bedrijfsfilosofie.

Missie / Visie

Interfurn is een betrouwbare (toe)leverancier die voldoet aan de vraag van het vervaardigen, leveren en monteren van ziekenhuis- en verpleeghuisinrichtingen, laboratoriummeubilair, zuurkasten, apotheekinrichting en overige maatwerk meubilair

Deze intentie komt niet alleen tot uitdrukking in de producten, maar ook in de aspecten waarmee de partijen (zoals opdrachtgevers en leveranciers) op enigerlei wijze in het gehele proces met Interfurn in aanraking komen.

Interfurn staat voor een kwalitatieve inrichtingen en persoonlijke benadering. Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers. De wensen van onze klanten staan centraal.

Kwaliteit, persoonlijke aandacht, snelle communicatie, professionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de speerpunten van ons bedrijfsbeleid.

Certificering

ISO9001:2015 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een
organisatie.

ISO14001:2015 is een standaard op het gebied van milieumanagement dat werd ontwikkeld
door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie.

FSC: de Forest Stewardship Council (raad voor verantwoord bosbeheer) is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd streeft naar verantwoord bosbeheer.

VCA: onze mensen zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor veiligheid, gezondheid & milieu en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen.

MVO

Interfurn draagt bij aan duurzaamheid doordat wij de wet- en regelgeving naleven, transparant en eerlijk communiceren, duurzame producten leveren welke zo min mogelijk milieubelasting veroorzaken en veilig en gezond werken met onze mensen. Daarnaast stimuleert en ondersteund Interfurn cultuur en sport in de regio en biedt arbeidsplaatsen voor mensen die verder van de arbeidsmarkt staan. 

 

Vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

U kunt natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen naar:
interfurn@interwinn.com

Contact

J.A. Koningstraat 1
9672 AC Winschoten
Nederland

Telefoon: +31 597 424800
Fax: +31 597 421022
Email: info@interfurn.eu

Gratis en vrijblijvend een informatiepakket aanvragen!