+31 (0) 597 424800
 Terug naar Projecten.

Ommelander Ziekenhuis Groningen te Scheemda

Voor het nieuwe Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda leverde en installeerde Interfurn de vaste inrichting voor o.a. poliklinieken, wachtruimtes, dagverblijven, spreekkamers, restaurant, onderzoeksruimtes en verpleegafdelingen.

 

Zowel de gemoedsrust van patiënten, privacy voor het medisch team als een aangename werkomgeving voor de medewerkers waren leidend bij de vormgeving en uitstraling van de inrichting. Zowel het toegankelijke als het afgesloten deel van het ziekenhuis zijn zeer open ingericht, waarbij vooral de rust van het geheel in het oog springt. Architect Leeuwenkamp uit Alkmaar schetste de contouren van de aankleding en uitstraling.

Over de Ommelander Ziekenhuis Groep
Vanuit het ziekenhuis aan de A7 bij Scheemda biedt de Ommelander Ziekenhuis Groningen zorg op maat voor inwoners van Noord- en Oost-Groningen. In het moderne ziekenhuis werken zo'n 1300 medewerkers - waaronder zo'n honderd medisch specialisten - hoogwaardige basiszorg. Patiënten worden er persoonlijk geholpen in een warme omgeving, waarbij het ziekenhuis de wachttijden zo kort mogelijk wil houden. En voor patiënten die complexe behandelingen of zeer speciale zorg nodig hebben, werkt het ziekenhuis nauw samen met het UMCG in Groningen. Naast het ziekenhuis in Scheemda zet het Ommelander Ziekenhuis servicepunten op in Veendam en Delfzijl.

Zusteronderneming Interoffice verzorgde de projectinrichting en stoffering van dit project.

 

 

Gratis en vrijblijvend een informatiepakket aanvragen!